Εισαγωγή - GreenImport.gr

Εισαγωγή

  • Η Lamberts αποτελεί την πρώτη σε πωλήσεις και τον κύριο προμηθευτή συμπληρωμάτων διατροφής των επαγγελματιών υγείας στην Αγγλία. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα παρασκευής, στη δοσολογία, στην απορρόφηση, στην βιοδιαθεσιμότητα, και στην αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της.

 

  • Η Lamberts παρέχει διατροφικά συμπληρώματα, στους ιατρούς του Ηνωμένου Βασιλείου ,πάνω από 30 χρόνια. Κατά την διάρκεια όλων αυτών των ετών είμαστε στην πρώτη γραμμή της διατροφής αφού αποτελούμε την εταιρεία εκείνη που έκανε γνωστά στο ευρύ κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου προϊόντα όπως τo Q10, το Pycnogenol, το Saw Palmetto και την Ester C.

 

  

  • Είμαστε οι κορυφαίοι ειδικοί στην διατροφή, παράγοντας προϊόντα της καλύτερης ποιότητας σε ένα από τα πιο μοντέρνα και τεχνικά άρτια εργοστάσια στην Ευρώπη, το οποίο είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγείας της Μ. Βρετανίας και τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και λειτουργεί με τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα της GMP (Good Manufacturing Practice).

 

  • Όλα τα σκευάσματά μας βασίζονται σε μια εις βάθος κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και η στρατηγική μας είναι να αναπτύσσουμε μόνο προϊόντα που υποστηρίζονται από έγκυρες επιστημονικές αιτιολογήσεις. Το πιο σημαντικό απ’όλα, είναι ότι κατανοούμε πως στην πράξη, τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τη σωστή δοσολογία και έτσι έχουμε σχεδιάσει όλα μας τα προϊόντα σύμφωνα με αυτή τη φιλοσοφία.

Σύνδεσμοι στο Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter μας