Φιλοσοφία - GreenImport.gr

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Green Import από την  ίδρυσή της προσπαθεί συνεχώς και επιτυγχάνει συμφωνίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ώστε να παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην αγορά. Εισάγουμε τα προϊόντα των παρακάτω εταιρειών: LAMBERTS - CARDINOVA - DERBE - TECNIWORK - CEREALBON (PROBIOS) - SANTIVERI - DIETISA - BEE HEALTH - MALBARD – SPRINFIELD


Με δεδομένη την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων των ανωτέρω εταιρειών όλη η Φιλοσοφία της Green Import σχεδιάστηκε με γνώμονα τον Έλληνα Επαγγελματία της Υγείας. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία μας αποτέλεσε την  πρώτη εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής με:

- οργανωμένο τμήμα Ιατρικής Ενημέρωσης
- οργάνωση Ιατρικών Συνεδρίων
- χορηγία Ιατρικών Συνεδρίων και Ημερίδων
- χρηματοδότηση Ιατρικών Ερευνητικών Πρωτοκόλλων σε Ελληνικά Πανεπιστήμια

Μια καινοτόμος προσπάθεια  που συνέπεσε με την συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της Green Import απετέλεσε η έκδοση του βιβλίου "Ιατρικός Οδηγός Συμπληρωμάτων Διατροφής και Βοτάνων" (συγγ.: Κων/νος Π. Σκανδάλης, ISBN: 978-618-80782-0-8).

Στην συγγραφή του βιβλίου ελήφθη υπόψη το σύνολο των ερωτήσεων των Επαγγελματιών της Υγείας σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής και τα βότανα που συνέλλεξε το επιστημονικό τμήμα της εταιρείας μας κατά την διάρκεια της εικοσαετούς λειτουργίας της (μηχανισμός δράσης, ενδείξεις και  αντενδείξεις λήψεως, διάρκεια χορήγησης και φαρμακευτικές αλληλεπιδράσεις), ευελπιστώντας να αποτελέσει ένα ανεκτίμητο βοήθημα για τον Έλληνα Επαγγελματία της Υγείας σχετικά με τον ολοένα και αυξανόμενου ενδιαφέροντος χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής.

Σύνδεσμοι στο Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter μας