Οργάνωση - GreenImport.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες της Green Import επισκέπτονται τακτικά τους πελάτες της εταιρείας ώστε να τους παρέχουν το καλύτερο δυνατό service. Η διακίνηση των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου διανομής της εταιρείας και σκοπός μας είναι ο δυνατόν συντομότερος χρόνος παράδοσης των προϊόντων. Το κυρίως τμήμα των πελατών της εταιρείας μας είναι φαρμακεία.

 Για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών η εταιρεία μας στηρίζεται σε  6 κύριους βραχίονες:

1) το Επιστημονικό τμήμα και το τμήμα Ιατρικής Ενημέρωσης, το οποίο ενημερώνει ανελλιπώς τους Επαγγελματίες της Υγείας (ιατρούς, φαρμακοποιούς, διαιτολόγους), σχετικά τόσο με τα προϊόντα μας, όσο και με τα νεώτερα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στην χρήση αυτών-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2) το τμήμα Promotion – Πωλήσεων - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3) το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών  , με στόχο τον συντομότερο δυνατό χρόνο παράδοσης των προϊόντων στα σημεία λιανικής πώλησης (φαρμακεία) - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4) το τμήμα Marketing - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5) το Λογιστήριο - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6) την Γραμματεία - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύνδεσμοι στο Facebook

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter μας